Sök och boka hotell i London

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Billiga flyg till London


London har varit en av svenskarnas favoritresmål ända sedan 1960-talet. Anledningarna till detta är flera men två centrala aspekter är den geografiska närheten och språket. Sedan dess har populariteten hållit i sig. En bidragande orsak till att svenskar åker till London idag är att det finns så många billiga flyg. Det går att flyga till London för bara några hundralappar.

Idag kan du snabbt och enkelt hitta billiga flyg till London. Det finns flera olika aktörer på marknaden som hjälper dig att hitta billiga flyg till London. Några exempel är MrJet, Seat24, Kilroy Travels, BIG Travel och Skyscanner. Innan du bokar in dig på ett billigt flyg till London ska du kontrollera den exakta summa som du ska betala för din biljett. Ofta tillkommer nämligen avgifter som du kanske inte tänkt dig. Om du vill hitta ett riktigt billigt flyg till London kan det vara en bra idé att vara ute i god tid. Har man tur kan och är flexibel beträffande resdagar, så kan man dock hitta billiga sista minuten flygbiljetter till London.

Om du tar ett lågprisflyg till London så är chansen stor att du landar på flygplatserna Stansted och Luton. Stansted trafikeras exempelvis av flygbolaget Ryanair. Flygplatserna Stansted och Lutonligger ungefär tio mil från de centrala delarna av London. Således får man räkna med att det tar ett tag innan man kommer in till centrala London. Det finns flera olika alternativ, som tar olika lång tid, att ta sig in till London. För den som reser med en stram budget är dock buss att rekommendera. Men det finns också möjlighet att åka tåg, taxi eller själv hyra en bil. På grund av den stundom kaotiska trafiksituationen i London är det svårt att vara exakt med restider.

I samband med att du bokar in dig på ett billigt flyg till London är det också hög tid att se sig om efter ett lämpligt boende. Det finns flera sajter som sammanställer information om hotell i London. Några av dessa är Hotels och Venere. Då du spenderat en härlig semester i London, och det börjar bli dags att tänka på återresan, så ska du se till att vara ute vid den aktuella flygplatsen i god tid.