Sök och boka hotell i London

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Billiga hotell London


London är en stad med ett rikt utbud av kultur och nöjesliv. På grund av den korta restiden från Sverige lämpar sig London lika för en spontan weekendresa som en längre vistelse. Om man reser med stram budget så finns det flera olika alternativ beträffande logi. I London finns alltifrån dyra och lyxiga hotell till enklare och klart billigare alternativ.

När du letar efter ett lämpligt hotell i London kommer du snabbt märka att priserna generellt sätt är något dyrare än i Sverige. Om du hittar något billigt hotell i London så ska du vara ute i god tid med din bokning. Statistik visar nämligen att hotellen i London hart det högsta beläggningssnittet i hela Europa.

Det finns flera sajter på Internet där du kan hitta billiga hotellrum i London. Några av dessa är Lastminute, Ticket, Cheaphotels, Hostelsclub och Seat 24. Jämför alltid flera olika alternativ innan du bokar in dig på ett billigt hotell i London. Det enklaste sättet att boka ett billigt hotell i London är att göra det över Internet. De flesta hotell i London har mycket bra hemsidor där man kan titta på bilder från hotellet samt läsa om deras serviceutbud.

Kontrollera alltid hur långt det är från det aktuella hotellet i London till närmaste tunnelbanestation. Även om de flesta billiga hotellen i London ligger något utanför centrum så är det inte i första hand det geografiska avståndet som man bör tänka på. Sajten TFL är mycket bra om man vill räkna ut hur lång tid det tar att åka från hotellet och i till de centrala delarna av London. Emellertid finns det också flera billiga hotell i London som ligger mycket centralt.

I samband med att du bokar ett rum på ett billigt hotell i London ska du alltid läsa på beträffande villkoren. Hör efter om det tillkommer avgifter på det belopp som avgivits av hotellet eller bokningsförmedlaren. Det är alltid bra att göra det innan man åker på sin resa till London. Detta eftersom chanserna minskar att man ska få en obehaglig överraskning väl på plats. Om du känner att det finns något som du är osäker på, så ska du aldrig tveka att höra av dig direkt till hotellet.

Några billiga hotell i London är bland annat Piccadilly Backpackers (Piccadilly Circus & Leicester Square); Fitzroy (Piccadilly Circus & Leicester Square); Wellington (Victoria); Beit Hall (Knightsbridge/Kensington & Chelsea); Wigram House (Westminster & Belgravia); London House (Paddington & Bayswater) och Generator Hotel (Bloomsbury).