Sök och boka hotell i London

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Charter London


Charter till London har länge ansetts som mycket attraktivt för många svenska turister. En charterresa till London är ett perfekt alternativ för dig som är förstagångsbesökare och vill se så mycket av staden som möjligt. Det finns flera olika aktörer på marknaden som erbjuder charter till London. Jämför alltid priset mellan de olika företag som erbjuder charter till London. Det är dock viktigt att komma ihåg att priset inte är allt. Kontrollera i detalj vad som ingår i din charterresa.

Du ska läsa på om exempelvis vad som gäller om man bokar en charterresa till London i någon annans namn, vad som gäller vid avbokning och ombokning av biljetten men också avbeställningsförsäkring och reseskydd. Vidare ska du läsa på när bokningen av dina flygbiljetter anses vara bindande och hur flygbiljetterna ska betalas. En annan mycket viktig sak när det gäller en charterresa till London är det angivna priset för flygbiljetten. Du måste alltid betala flygskatt. Eftersom skatterna blir bestämt först när du bekräftat din bokning så finns det en risk att förändringar i valutakursen kan påverka skattesatsen.

Slutligen ska du också kontrollera vilka regler och villkor som gäller för dubbelbokningar, force majeur, reklamation och specifika regler för viss flygbolag. På Svenska Resebyråföreningens hemsida finns en lista över de flygbolag som är svartlistade inom EU. Ett gott råd är att alltid kontrollera denna lista innan du bokar in dig på en charterresa till London.

Travelpartner är en mycket bra sajt om man letar efter charterresor till London. Här hittar du också utförlig information om det hotell som ingår i paketresan.

Om du vill läsa på lite om London innan du åker på din charterresa så finns det mycket bra information att hämta på Internet. I synnerhet har Brittiska turistbyrån en bra hemsida där man kan hitta matnyttig information. Du kan också köpa en guidebok över London från bland annat Resebokhandeln. Det är alltid bra att ha med sig en karta när man åker på charterresa till London. Det finns många bra kartor över London på bland annat sajter som Google och Streetmap.

En viktigt del för många som åker på charter till London är restaurangbesöken. I den engelska huvudstaden kryllar det av bra restauranger. Kom dock ihåg att priserna för en meny i London generellt sätt är något högre än vad man är van vid i Sverige. Du hittar bra information om restauranger i London på sajten London Eating.

I London finns en uppsjö av sevärdheter. För att hinna med att se så mycket som möjligt under din charterresa till London kan det vara bra om man planerar in några aktiviteter som man verkligen inte vill missa. The Tower of London, Tate Modern, Natural History Museum, Madame Tussaud’s, Westminster Abbey, Millenium Dome och London Eye är några av de attraktioner i London som lockar stora turistströmmar varje år.

Många väljer också att åka till London för att titta på fotboll i toppklass. Du kan boka en resa till London via bland annat Nickes sportresor och GO Sport Travel.