Sök och boka hotell i London

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Flyg London


Världsstaden London, med sina 14 miljoner invånare, är en stor turistmetropol. Staden har väldigt mycket att erbjuda. Sevärdheter, musikaler och shopping är bara några av de saker som vi förknippar med den engelska huvudstaden. Här hittar du exempelvis Tower of London, Buckingham Palace, Piccadilly Circus och Trafalgar Square.

Idag är det enkelt och billigt att åka till London. En flygbiljett behöver inte kosta mer än några hundralappar. Det finns flera aktörer på marknad som kan hjälpa dig med att hitta billigt flyg till London. Några av dessa är BIG Travel, Kilroy Travels, MrJet, Flygvaruhuset, Flygbilligt, Supersavertravel och Flyglondon. De flesta lågprisföretaget flyger till London. Vill man kommer över en billig flygbiljett till London kan det dock vara bra om man är ute i god tid. Det är nämligen många människor, från världens alla hörn, som väljer att åka på semester till London.

När du flyger till London kan du landa på flygplatserna Heathrow, Gatwick, Stansted och Luton. Det finns en ytterligare flygplats utanför London som heter London City Airport men den trafikeras endast av flygplan som kan starta och landa på mycket korta sträckor. De flygplatser som ligger närmast Londons centrum är Heathrow, Gatwick och London City Airport. Lågprisbolagen trafikerar de flygplatser som ligger lite längre ut eftersom detta är ett billigare alternativ. Stansted och Luton ligger ungefär tio mil från de centrala delarna av London.

När du tagit ett flyg till London finns det flera olika möjligheter att ta sig in till centrum. Du kan åka buss, tåg, taxi eller hyra en bil. Priserna varierar men det kan också vara svårt att säga hur lång tid de olika färdsätten tar för att transportera dig till centrum. Detta på grund den hektiska trafiksituation som ofta leder till köer i London. Innan du bestämmer dig för att boka in dig på ett flyg till London så ska du jämföra flera olika alternativ. Kontrollera alltid slutpriset innan du betalar för ditt flyg till London. Ofta läggs det på olika avgifter och flygbiljetten till London blev något dyrare än vad du tänkt från början.

Du kan flyga från Sverige till London från följande flygplatser: Sturup (Malmö), Arlanda (Stockholm), Skavsta (Stockholm), Landvetter (Göteborg) och City Airport Säve (Göteborg). Vidare är det många svenskar som väljer att flyga till London från Kastrup (Köpenhamn).