Sök och boka hotell i London

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Fotboll London


Fotbollen är viktig för Londonborna. I den engelska huvudstaden återfinns totalt fem lag i den högsta divisionen, Premier League. Dessa är Chelsea, Arsenal, Tottenham, West Ham och Fulham. Att uppleva stämningen på läktarplats är verkligen något helt annat än att se matcherna på tv.

Fotbollssäsongen drar igång på höstkanten och avslutas på våren. Det arrangeras många fotbollsresor från Sverige till London. Några av de företag som erbjuder fotbollsresor till London är GO Sporttravel, LA Travel, Nickes sportresor och Steve Perryman Sport Travel.

Innan du bokar din fotbollsresa till London ska du kontrollera exakt vad som ingår i resan. Vidare ska du se till att informera dig om villkoren för resan när det kommer till exempelvis hur betalningen av fotbollsresan till London ska gå till, hur man gör en reklamation och vad som händer ifall resan ställs in.

Eftersom det finns så många fotbollslag i London så är möjligheterna goda att kunna se mer än en match under en helg. Du kan också beställa alltifrån hotell till matchbiljetter på egen hand. Biljetter till Premier League-matcher i London hittar du bland annat på sajten Worldticketshop. För att hitta ett billigt flyg till London kan du titta på sajterna MrJet, Resfeber, BIG Travel och Kilroy Travels. Letar du efter ett hotell eller vandrarhem i London så kan du enkelt hitta det via exempelvis sajter såsom Hotels London.

Var medveten om att det ibland kan ta över en timme att ta sig ut till arenorna. Se därför till att vara ute i god tid före matchstart. Undvik att köpa biljetter till fotbollsmatcherna utanför arenan. För det första är det inte alls säkert att du får tag på en biljett och för det andra finns det alltid en risk att köper en biljett som sedan visar sig vara ogiltig. Att köpa en biljett utanför arenan är i regel också mycket dyrare än vad den kostat om du beställt den i förväg.

Generellt kan man säga att det är svårast att få tag på biljetter till Chelsea och Arsenals matcher. Men det är verkligen långt ifrån omöjligt, i synnerhet om man ser till att vara ute i god tid med sin bokning.