Sök och boka hotell i London

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

London karta


London är en av Europas största städer både till ytan och befolkningsmässigt. Uppskattningsvis bor det drygt 7 miljoner människor i de centrala delarna och 14 miljoner om man räknar med förorterna. Staden London med omnejd omfattar ungefär 16 000 kvadratmeter.

Således kan det vara en god idé att vara försedd med en karta då man turistar i London. Du kan enkelt och snabbt skriva ut en karta över London via exempelvis Google. Om du kör bil till London så är det också bra om man skriver ut en karta där vägarnas nummer är utsatta. Men när du turistar i London kan det också vara bra att ha en detaljerad karta över tunnelbanelinjerna.

En sådan karta hittar du med största säkerhet i reception på ditt hotell eller vandrarhem. Vidare kan du skriva ut en karta från sajten TFL. Det är en mycket bra sajt för alla som ämnar åka kollektivt i London. Vidare finns det mycket bra kartor på sajten Multimap. Här kan man zooma in på centrala delar av London och få information om närliggande hotell, parkering, tågstationer, bensinstationer och Wi-Fi hotspots.

På sajten Londontown så hittar du en mycket bra specialkarta. Här kan du söka efter berömda platser och sevärdheter och hur man hittar dit. Vidare hittar du intressant information om de olika sevärdheterna. Om du vill beställa kartor över London i större format än din skrivare klarar så kan du göra det via exempelvis sajten Visitbritain.

Det kan vara bra att ha en karta över London nära till hands när man ska boka logi och planera in aktiviteter. Härmed kan man lätt få en överblick över vilka sevärdheter som kan vara aktuella uppleva under samma dag. En bra idé kan också vara att göra extra tydliga markeringar för stora hus och andra uppseendeväckande byggnader. På så vis blir det lättare att navigera sig om man börjar känna sig vilsen.