Sök och boka hotell i London

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Resa London


Få saker går upp mot en resa till den engelska huvudstaden London. Museibesök, shopping och teaterföreställningar, utbudet är onekligen stort. Att resa till London har länge varit mycket populärt bland svenskar. Det går snabbt och enkelt att resa till London. Du hittar billiga flygresor till London via bland annat MrJet, Flygvaruhuset, Bokasmart och Travelstart.

I samband med att du bokar en resa till London, så börjar det bli dags att se sig om efter lämpligt boende. I London finns en uppsjö av hotell i olika prisklasser. Det enklaste sättet att boka ett hotell i London är att göra det över Internet. Hotels, Kilroy Travels, Hotelglobal och Seat24 är några sajter där genom vilka du kan hitta hotell i London.

Vill du komma lite billigare undan med ditt boende under resan så finns det många bra vandrarhem i London. Information om vandrarhem i London hittar du bland annat på sajten Hostelsclub. När du åker på en resa till London får du dock räkna med att kostnaden för boende generellt sätt är något högre än den du är van vid i Sverige.

Under en resa till London finns det några sevärdheter man inte bör missa. Några av dessa är Tower Bridge, Buckingham Palace, Piccadilly Circus, London Zoo, Trafalgar Square, Madame Tussaud’s, London Bridge och The London Eye. Tröttnar man på att gå runt i denna stora stad, så kan man vila ut i några av de vackra parker som finns runt om staden.

Många väljer att resa till London för att titta på fotboll. Här har bland annat storklubbar som Chelsea, Arsenal och West Ham sina respektive hemmaplaner. Om du letar efter fotbolls resor till London, så finns det fler bra sajter där man kan läsa på mer. Kolla in Nickes sportresor, GO Sporttravel, LA Travel och Steve Perryman Sport Travel.

Under en resa till London har du också möjlighet att njuta många av läckerheterna på de fina restauranger som finns runt om i staden. Det finns många sajter där man kan läsa på om restaurangutbudet i London. Du kan exempelvis kolla in sajten Restaurantslondon.

Det enklaste sättet att ta sig från ett ställe till ett annat i London är att åka tunnelbana. Kom ihåg att ställa tillbaka klockan en timme när du reser till London. Kom ihåg att ta med en karta när du reser till London. Du kan hitta flera olika kartor över London på Internet. Google och TFL är två bra sajter för att hitta kartor över London.