Sök och boka hotell i London

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Semester London


London är en perfekt destination om man vill åka bort på semestern. Här finns massor av spännande aktiviteter och sevärdheter för alla åldrar och intressen. London har länge varit ett mycket populärt resmål för semestrande svenskar. En bidragande orsak till detta är den geografiska närheten och språket. I dagsläget är det relativt enkelt och billigt att åka till London. Det går många lågprisflyg till den engelska huvudstaden. Billiga flygbiljetter till London hittar du bland annat via sajter som BIG Travel, Flygbilligt, Travelstore och Lastminute. London passar således perfekt för en weekendutflykt men också en längre semester.

Innan man åker till London kan det vara bra om man bokar ett boende. Hotell i London hittar du bland annat via sajter som Hotels och Venere. Har du tänkt att bo på vandrarhem under din semester i London kan du hitta mer information om detta på sajten Hostelsclub. Vidare kan du också boka en semesterlägenhet i London. Mer information om semesterlägenheter i London hittar du på sajten Second Casa.

Vidare kan det vara bra om man planerar in några aktiviteter och sevärdheter i London som man inte vill miss, att innan man åker iväg. Populära sevärdheter för många som semestrar i London är exempelvis Buckingham Palace, Piccadilly Circus, Tower Bridge, British Museum, Madame Tussaud’s, Trafalgar Square, Tower Bridge och St Pauls-katedralen. Om du köper ett London Pass under din semester i London så kommer du in på flera olika museer och andra attraktioner. Det kan verkligen löna sig ekonomisk att köpa ett London Pass direkt när man kommer till London. Vill man få en bra överblick över London så kan man åka med på en guidad tur med Original London Sightseeing Tour eller Discovering London.

För många är restaurangbesök en viktigt del av semestern. I London finns det restauranger som serverar mat från världens alla hörn. I synnerhet finns det många bra indiska restauranger i London. Letar du efter mer information om restauranger i London, så är London Eating en mycket bra sajt. Här kan du söka efter restauranger i London som ligger inom speciellt område och som serverar en viss typ av mat. Om man har siktat in sig på en restaurang i London som man gärna vill prova under semestern kan det vara en god idé om man bokar bord ett tag i förväg.

När man åker till London på semester bör man vara försedd med en bra karta. Du kan hitta kartor över London på bland annat TFL och Multimap.