Sök och boka hotell i London

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Vandrarhem London


För den som reser till London med en begränsad budget är vandrarhem ett mycket bra alternativ. Många av de vandrarhem som finns i London ligger också mycket centralt. Priserna för en bädd på ett vandrarhem i London är generellt något högre än vad man är van vid i Sverige. Men då ska man komma ihåg att det mesta, med svenska mått mätt, kan uppfattas som tämligen dyrt i London.

Några vandrarhem i London som kan rekommenderas är Piccadilly Backpackers Hostel (12 Sherwood Street), Ashlee House (261-265 Gray’s Inn Road), The Generator (37 Tavistock Place), St. Christopher’s Village (161-165 Borough High Street) och Smart Hyde Park View (11 Craven Hill Gardens W2)

Innan du bokar in dig på ett vandrarhem i London så ska du jämföra pris, standard och läge mellan några olika vandrarhem. Det finns flera bra sajter, däribland Hostelsclub, där du kan hitta samlad information om vandrarhem i London. På dena sajt kan du boka ditt vandrarhem direkt online. De flesta vandrarhemmen i London har mycket bra hemsidor där man kan se bilder från vandrarhemmet och läsa om servicen.

Saker du bör kontrollera är huruvida vandrarhemmet har telefon, tvättstuga, möjlighet att kolla sin e-post, tv och väskrum. Vidare bör det finnas ett skåp där du kan låsa in dina värdesaker. Om du delar vandrarhem med några för dig okända personer ska du aldrig lämna värdesaker på rummet. Hör också efter om frukost ingår i priset. Om frukost inte serveras på vandrarhemmet i London så bör det finnas ett gemensamt kök för de boende, så att man kan laga ihop en enkel måltid. I anslutning till vissa vandrarhem i London finns det också restauranger med humana priser.

Att bo på vandrarhem i London är ofta en social upplevelse. Ofta träffar man andra turister i något samlingsrum där man kan utbyta rips och råd om olika sevärdheter och dylikt. Att bo på vandrarhem i London är också ett mycket bra alternativ om man åker i en större grupp. Många vandrarhem är anpassade för att just ta emot större grupper.